Stručan, multidiciplinaran, holistički pristup , organizacija i provedba različitih programa ne bi bila moguća bez mojih divnih suradnika. 
Zajedničkim radom, idejama, pridonosimo kvalitetnijem ostvarenju ciljeva, s porukom da uz našu pomoć i podršku niti jedan cilj nije nedostižan ako je vaša volja jaka.
S vama smo na svakom koraku vašeg puta, podržavamo vas jer vaš uspjeh je i naš uspjeh....

Dr.sc.Martina Linarić,dipl.ing.,nutricionist

''Strast za nutricionizmom kao znanstvenom disciplinom nije samo moj životni odabir, poziv, već za mene predstavlja način života koji svakako želim podijeliti sa svima vama obzirom na dobrobiti i prednosti koje pruža.
Dosadašnjim radom i stjecanjem iskustava zaista sam se uvjerila u moć pravilne prehrane kao prevencije razvoja bolesti,kao potpore medicinskom liječenju i farmakoterapiji, poboljšanja postojećeg zdravstvenog stanja kao i cjelokupnog stanja organizma bilo na fizičkoj i mentalnoj razini.''
Više o Martini

Renata Mršan, fitness trener, kettlebell i body instruktor za tehnike formiranja tijela

Dugogodišnja ljubav prema zdravom načinu života, fizičkoj aktivnosti te fitnessu bila je prvim razlogom zašto je Renata postala certificirani instruktor fitnessa te vlasnicom fitness studija za žene u kojem primjenjuje individualan pristup u treninzima jedan na jedan tijekom kojeg se najviše posveti vama i vašim potrebama kao i ciljevima koje želite postići. Ponekad i u službi ramena za plakanje no sve je to dio puta vaše transformacije, jednostavno rečeno put boljitka.

Više o Renati

U posljednje vrijeme Renatu često možemo susresti na raznim polumaratonima jer kako i sama kaže ''na putu uspjeha važno je spoznati vlastito tijelo i granice do kojih možemo ići...''
Nakon završenog fakulteta za pomorski promet, Renata sukladno dugogodišnjoj ljubavi prema zdravlju, fizičkoj aktivnosti i fitness treninzima, postaje certificirani instruktor fitnessa u teretani te vlasnicom fitness studija za žene ''Move Up''. Edukaciju za fitness trenera završava na Ustanovi za cjeloživotno učenje u Puli. Nakon toga postaje certificirani instruktor za power plate tehniku razine edukacije - Beauty and Wellness Level 1, na Power Plate institutu Hrvatska, gdje također završava i Level II Fundamentals level. Dalje se educirate postaje certificirani Kettlebell instruktor Level 1 ( StrongFirst SFG Kettlebell), te Level Coach I/Hard Body instruktor za tehnike formiranja tijela. Također je završila certificiranje za nove tehnike vježbanja – TAD-013 u Milanu.
U buducnosti zainteresirana je i za rad sa pretilom djecom i nastojat ce svoje znanje nadopunjavat i na tom polju.

Estera Grgurić, kondicijska trenerica, pilates, zumba, JumpFit instruktorica, animator za djecu

Estera je zaljubljenik u sportsko rekreativne aktivnosti, tako od 2011.g. je voditelj sportskih aktivnosti za djecu cheerleading (navijačice), aerobik za djecu, plesnih skupina te treninga zumbe za djecu (Zumba for Kids).

Kondicijski trener rukometnog kluba RK Bribir za djevojčice i dječake.

Bivša je atletičarka a ples joj je strast od malih nogu, te predmet njenog daljnjeg usavršavanja i uvođenja novih programa.

Više o Esteri

Estera je rođena 13.03.1978.godine. Diplomirala 2005.g.na KIFu (nekadašnji FKIT). Redoviti je sudionik fitness kongresa i evenata zbog proširivanja znanja te uvođenja novih tehnika i trendova vježbanja.

Za odrasle također vodi grupne treninge pilatesa kao spoja istočnjačkih i zapadnjačkih tehnika s konceptom postizanja uravnoteženosti uma i tijela. Također je certificirani trener zumba tehnike vježbanja odnosno jedinstvene i zabavne metode vježbanja koja uz latinoameričke i internacionalne ritmove dinamično objedinjuje ples i fitness u jednu cjelinu.

Svojevremeno je vodila i bootcamp kao i funkcionalne treninge, jumpfit treninge (mini trampolin workout), aqua aerobic te rekreacijske skupine žena treće dobi. Od 2004.g. radi i kao turistički animator te voditelj i organizator animacijskih programa za hotelse kuće (Valamar, Jadran hoteli d.d. te hotel Lišanj, Novi Vinodolski).

Predsjednica je i trenerica @SRD BodyFit udruženja koje okuplja zaljubljenike u vježbanje i zdrav način života.

Hana Dervović, Instruktorica yoge, učiteljica meditacije i Kundalini Yoge

Yogom i meditacijom se bavi 19 godina. Zaljubivši se u njenu filozofiju i dobrobiti kreće na Učiteljski tečaj yoge te ubrzo postaje Master Teacher u Divine Energy Park-u u Hrvatskoj. 

Usavršava znanje o tehnikama disanja, raznim tehnikama meditacije te Kriya yoge i dobiva certifikat Divine Hatha Joge 300 YTTC priznat od Ministarstva Republike Hrvatske i Europske Unije. 

Više o Hani

Hana redovito održava i vodi radionice, edukativna predavanja i evente na temu yoge, zdravlja i poboljšanja kvalitete života. Svakoj osobi pristupa individualno i prilagođava program baš po njenim potrebama. Pravo joj je zadovoljstvo pomagati ljudima da izgrađuju svoje tijelo i duh i promatrati kako naučeno na yoga satu primjenjuju u vlastitom životu.

Zrinka Korotaj Rožmanić, Klinički psiholog

Tijekom školovanja i rada završila više edukacija i tečajeva usmjerenih na rad sa djecom kao i potrebne edukacije za provedbu standardiziranih psihologijskih testova. Uz navedeno aktivno godinama uključena u predavanja dodiplomske nastave kolegija Pedijatrija za studente opće medicine, više medicinske sestre, fizikalne terapeute, stomatologije, te u izvođenju nastave iz obveznih izbornih predmeta. Također, već 10 godina sudjeluje na predavanjima u okviru kolegija Zdravstvene psihologije za studente Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta, Sveučilišta u Rijeci. Provodi mentorsku i studentsku praksu studenata psihologije Filozofskog fakulteta, Sveučilišta u Rijeci.
Dodatne edukacije i kao i daljnji rad usmjeren je obzirom na dugogodišnji rad sa kronično bolesnom djecom, djecom sa razvojnim poteškoćama i djecom sa poremećajima prehrane.

Više o Zrinki

Zrinka je rođena u Rijeci 25. 10.1974. Osnovnu i srednju školu također završava u Rijeci. Na Filozofskom fakultetu diplomirala je 1998.g., odsjek psihologija, te stakla stručni naziv diplomiranog profesora psihologije.
Nakon deset godina, 2008.g. završava i poslijediplomski stručni studij kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te stječe titulu magistar specijalista kliničke psihologije.
Objavila više od 20 tak znanstvenih i stručnih radova na području psihologije i pedijatrije, te aktivno sudjelovala na domaćim i međunarodnim kongresima iz područja neuropedijatrije. 
Kao klinički psiholog radi u KBC Rijeka, Klinika za pedijatriju od 2000. do 2018.g.
2019.g. otvara privatnu psihološku praksu za djecu i mlade gdje nastavlja svoj rad kao klinički psiholog u radu s njenim najdražim pacijentima djecom, specijalizirajući se u radu s kronično oboljelom djecom, djecom sa poteškoćama u razvoju te djecom sa poremećajem u prehrani.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram