''Nutricionist, dijetetičar kao i velika
zaljubljenica u osmišljavanje i pripremu zdravih obroka''

Upoznajmo Martinu

Moje kvalifikacije
Nutricionist, dijetetičar nerijetko i terapeut, svoj rad zasniva na holističkom pristupu, ali prije svega veliki gurman, zaljubljenik u hranu, osmišljavanje novih obroka u kojima i sama uživam, a u kojima ćete i vi zasigurno uživati!

U Zagrebu brusim svoju stručnost, te tako 2007.g. završavam diplomski studij nutricionizma na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu, a potom i doktorski studij na Fakultetu kemijskog inženjerstva.

Dr.sc.Martina Linarić,dipl.ing.,nutricionist
Možete se pouzdati u moj rad i osjećati se sigurnim da ste pronašli pravu osobu. Vodit ću vas na vašem putu promjene od samog početka, biti vam velika podrška i zasigurno uz ćete uz mene puno naučiti i na kraju tog puta jamčim vam vitalnost, zdravlje i zadovoljstvo postignutim ciljem...

Moj pristup
Moj rad
Moji mediji
Moje radionice i retreats programi
Moja strast i programi
Koristim se savjetima o prehrani i znanjem koje sam stekla tijekom školovanja, provednih istraživanja, dugogodišnjeg rada i iskustva u radu sa osobama različitih profila, potreba te ponajviše dugogodišnjeg rada kao klinički nutricionist. Sva moja saznanja temelje se isključivo na znanstvenim dokazima.
Kao zaljubljenik u kombiniranje i pripremu zdravih obroka, ali i veliki gurman, kombiniram znanstveni pristup sa stvarnim razumijevanjem hrane odnosno djelovanju namirnica na naš organizam. U mojim jelovnicima možete očekivati jela koja su nutritivno bogata, jednostavna za pripremu, fantastičnog su okus i zasigurno vaše nepce neće ostaviti ravnodušnim.
Privatno nutricionističko savjetovalište otvaram 2013.g. te kao stručni suradnik surađujem s nekoliko zdravstvenih ustanova gdje u neposrednom kontaktu i individualnom radu s pacijentima različitih zdravstvenih poteškoća pružam prilagođene savjete i programe temeljene na holističkom pristupu zdravlju čovjeka, što postaje i imperativ u mome radu.
Mnogo puta je prehrana povezana s psihičkim stanjem, načinom razmišljanja, preživjelim traumama i sl., stoga je neophodno svakog ponaosob upoznati u svim segmentima života.

''Područje poremećaja prehrane u koje ubrajamo i pretilost, postalo je moj najveći profesionalni interes, kome sam potom posvetila i najveću pozornost tijekom svog rada i djelovanja te daljnjeg usavršavanja. 
Strast za nutricionizmom kao znanstvenom disciplinom nije samo moj životni odabir, poziv, već za mene predstavlja način života koji svakako želim podijeliti sa svima vama obzirom na dobrobiti i prednosti koje pruža. Dosadašnjim radom sa klijentima različitih profila, zdravstvenog statusa i načina života, zaista sam se uvjerila u moć pravilne prehrane kao učinkovite prevencije razvoja bolesti, kao potpore medicinskom liječenju i farmakoterapiji, poboljšanja postojećeg zdravstvenog stanja kao i cjelokupnog stanja organizma bilo na fizičkoj ili mentalnoj razini.''
Najavljujem skorašnji izlazak moje knjige o kojoj vam neću puno sada pričati, osim što će biti za svakoga tko želi dobro se brinuti za svoj organizam i na taj način osigurati si dugovječnost i zdravlje.
Na mojim radionicama može svatko jako puno naučiti i odmah naučeno primjenjivati u svom svakodnevnom životu. Nerijetko su to i kulinarske radionice, jer iskustveno znam da je kod pravilne prehrane najveći izazov hrana i njena priprema, stoga vas na jednostavan način educiram da je uz malo volje sve moguće.
Vjerujem da je pravilna prehrana način života, vjerovanje u snagu hrane i njezinu sposobnost liječenja, od tanjura do vitalnosti! To znanje želim podijeliti sa svima vama i stoga vas očekujem na jednom od mojih programa na kojima ćete naučiti više o sebi, potrebama vašeg organizma i kako sve to uskladiti sa današnjim načinom života.

Pristup klijentu se prvenstveno usmjerava djelovanju na uzrok problema, a ne isključivo na sami problem.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram