''Nutricionizam kao moj životni poziv''

Prehrana po mjeri svakog

Upoznajmo Martinu

Moje kvalifikacije

Nutricionist, dijetetičar nerijetko i terapeut, svoj rad zasniva na holističkom pristupu, jer vaše zdravlje je na prvom mjestu.

U Zagrebu završavam diplomsni studij nutricionizma na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu, a potom i doktorski studij na Fakultetu kemijskog inženjerstva.

Dr.sc.Martina Linarić,dipl.ing.,nutricionist

Možete se pouzdati u moj rad i osjećati se sigurnim da ste pronašli pravu osobu. Vodit ću vas na vašem putu promjene od samog početka, biti vam velika podrška i zasigurno uz ćete uz mene puno naučiti i na kraju tog puta jamčim vam vitalnost, zdravlje i zadovoljstvo postignutim ciljem...

Moj pristup
Moj rad
Moji mediji
Moje radionice i well-being programi
Moja strast i programi
U svom radu koristim sva stečena znanja tijekom školovanja, provednih istraživanja, dugogodišnjeg rada i iskustva u radu sa osobama različitih profila, potreba te ponajviše dugogodišnjeg rada kao klinički nutricionist. Sva moja saznanja temelje se isključivo na znanstvenim dokazima.
Kao zaljubljenik u kombiniranje i pripremu zdravih obroka, kombiniram znanstveni pristup sa stvarnim razumijevanjem hrane odnosno djelovanju namirnica na naš organizam. U mojim jelovnicima možete očekivati jela koja su nutritivno bogata, jednostavna za pripremu, fantastičnog okusa i zasigurno vaše nepce neće ostaviti ravnodušnim.

              Pristup klijentu se prvenstveno usmjerava djelovanju na uzrok problema, a ne isključivo na sami problem.
Martina Linarić, doktor je znanosti nutricionizma i vlasnica Centra za nutricionizam i holistički pristup zdravlju čija je osnovna djelatnost nutricionistički pristup u očuvanju zdravlja na način da se u potpunosti osobe educira kako promijeniti loše navike te uvesti nove kako prehrambene tako i životne sve s ciljem trajnog poboljšanja zdravlja, postizanja adekvatne tjelesne težine na svim razinama, kako tjelesnoj, tako i mentalnoj. 
Iza sebe ima dvanaestogodišnje iskustvo rada s klijentima, a kroz prehrambeno savjetovalište prošlo je više od nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata. ''Moj cilj nije kreirati i dati vam instant rješenje bilo da je riječ o gubitku suvišnih kilograma, poboljšanju zdravlja, radu na sebi kako biste živjeli kvalitetniji život, već moj cilj je svakog ponaosob ''preodgojiti'' s ciljem postizanja trajnih željenih rezultata, na obostrano zadovoljstvo, kako mojih klijenata, tako i mene'' 
Mnogo puta je prehrana povezana s psihičkim stanjem, načinom razmišljanja, preživjelim traumama i sl., stoga je neophodno svakog ponaosob upoznati u svim segmentima života.

''Područje poremećaja prehrane u koje ubrajamo i pretilost, postalo je moj najveći profesionalni interes, kome sam potom posvetila i najveću pozornost tijekom svog rada te daljnjeg usavršavanja. 
Strast za nutricionizmom kao znanstvenom disciplinom nije samo moj životni odabir, već za mene predstavlja način života koji svakako želim podijeliti sa svima vama obzirom na dobrobiti i prednosti koje pruža. 
Dosadašnjim radom sa klijentima različitih profila, zdravstvenog statusa i načina života, zaista sam se uvjerila u moć pravilne prehrane kao učinkovite prevencije razvoja bolesti, kao potpore medicinskom liječenju i farmakoterapiji, poboljšanja postojećeg zdravstvenog stanja kao i cjelokupnog stanja organizma bilo na fizičkoj ili mentalnoj razini.''
Autorica je niza stručnih publikacija, blog edukativnih tekstova za niz internet portala i časopisa poput RTL.hr, 24 sata, Indeks.hr, naturala.hr, slobodnadalmacija.hr, zadovoljna.hr, Novi list, Glorija te niza drugih….
Na mojim radionicama možete jako puno naučiti te naučeno odmah početi primjenjivati u svakodnevnom životu. Nerijetko su to i kulinarske radionice, jer iskustveno znam da je kod pravilne prehrane najveći izazov hrana i njena priprema, stoga vas na jednostavan način educiram da je uz malo volje sve moguće.
Well being programi i retreat programi ciljanog su djelovanja i tematika u kojima vjerujem svatko može pronaći program za sebe tijekom kojeg će spoznati sebe, stvarne potrebe organizma te kako preventivno malim promjenama zaštitit svoje zdravlje i živjeti kvalitetniji život.
Vjerujem da je pravilna prehrana način života, vjerovanje u snagu hrane i njezinu sposobnost liječenja, od tanjura do vitalnosti! To znanje želim podijeliti sa svima vama i stoga vas očekujem na jednom od mojih programa na kojima ćete naučiti više o sebi, potrebama vašeg organizma i kako sve to uskladiti sa današnjim načinom života.

Kao zaljubljenik u zdravu pripremu svima ukusnih obroka, prilagođenih svakom zdravstvenoj poteškoći, autor sam niza recepata pod nazivom ''Martinina kuhinja'' koji su osmišljeni kao brzi, nutritivno bogati i zdravi obroci dostupni svima u svakom trenutnu, posebno osobama koje nemaju previše vremena u danu a opet žele zdrav i kvalitetne obroke na svojem jelovniku
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram