Nutricionizam

Konzultacije Jedan na jedan

...JER TU SMO ZBOG VAS...

Moj pristup ... 

Holističkim pristupom svakom klijentu, vaš problem sagledavam u cijelosti, jer ponekad ne adekvatna prehrana je samo začetak puno dubljeg problema kojeg je tek potrebno otkriti i pronaći prava riješenja i prilagođene programe kako bi postigli poboljšanje na svim razinama i postali najbolja verzija sebe.

Jer vaše je zdravlje na prvom mjestu!


Individualnim pristupom pobliže upoznajem vaše zdravstvene poteškoće, potrebe, želje, emocije, kako bi sve potrebne informacije što bolje upotrijevbila za izradu individualog plana prehrane koji je puno više od uobičajenog jelovnika u kojem stoji šta biste sve kroz dani trebali konzumirati.

Vaš program prehrane obuhvaća sve potrebene elemete kako bi podignuli vaš zdravstveni status na odgovarajuću razinu, postizali bolje rezultate odnosno općenito se bolje osjećali u vlastitoj koži. Nova prehrana mora biti na vaše zadovoljstvo jer tu nije riječ o nekloj dijeti kojom vam želim uskratiti uživanje u određenim namirnicama ili pak drastično reducirati kalorijski unos, već je to prehrana koja zadovoljava sve vaše nutritivne potrebe i kojom ćete  zdravlje dovesti na zavidnu razinu. 
Pravilna prehrana predstavlja preventivnu te kurativnu nutritivnu terapiju održavanja balansa u organizmu kao i postizanje istog u slučaju njegova narušavanja vanjskim čimbenicim.

Ne dvoumite se već nam se obratite s punim povjerenjem...
tu smo zbog Vas i za Vas.

Nemate samopouzdanja?

Težina vam konstantno varira?

 Osjećate li se često naduto?

Patite od zatvora?

Teško se ustajete ujutro?

Učestalo osjećate ''želučanu nervozu''?

Tromi ste, umorni, malaksali?

Teško se koncentrirate?

Teško se socijalizirate?

 Sve vam je ravno, nemate osjećaj sreće?

Ako si često postavljate neko od ovih pitanja ili bi željeli uskladiti prehranu sa trenutnim zdravstvenim poteškoćama ili jednostavno želite provjeriti da li jedete na najbolji i najoptimalniji način za svoje tijelo, tada je pravo vrijeme da nas kontaktirate...

Moj zadatak je pomoći vam da vam da vam pravilna prehrana postane zadovoljstvo, svakodnevica, da stvorite zdrav odnos prema hrani. Prehrana je uvijek prilagođena vašim potrebama, dnevnim obavezama i u skladu sa stvarnim potrebama organizma.

Suočite se s izazovima koji vas opterećuju


Međusobnom suradnjom pronalazimo rješenje i adekvatan program kojim ćete postignuti rezultate, primjerice, izgubiti suvišne kilograme, uskladiti prehranu sa zdravljem, postići da spavate bolje...odnosno budete sretniji i osjećate se bolje u vlastitoj koži ...

Možda je vaš dodatan interes ...

Prekomjerna težina

Prijelaz u menopauzu

Prehrana i planiranje trudnoće

Prehrana u trudnoći

Premršavi ste?

Prehrana djece i adolescenata

Prehrana sportaša, rekreativaca

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram