11 prosinca, 2019
Sretno s hranom za blagdane!
Pročitaj više
2 studenoga, 2019
Koliko je zapravo dovoljno?

Kada prehranu uskladimo sa zdravstvenim statusom tada bismo trebali obratiti pozornost na normative odnosno količinu hrane koju bismo trebali unijeti u organizam, a da pritom zadovoljimo sve naše potrebe. Tada se uzima u obzir priroda našeg posla, dnevnih aktivnosti, fizičke spreme i slično, jer organizmu moramo osigurati dostatan nutritivni unos kako ne bi u organizmu izazvali disbalans i doveli ga u stanje bolesti.

Pročitaj više
31 listopada, 2019
Žitarica kao detox namirnica?

Kako sam u prethodnim člancima dosta se ostvrtala na detox odnosno čišćenje organizma u slijedećih nekoliko odabranih tema više bi se osvrnula na naminrice pomalo ne uobičajene a često korištene u razdobljima ''čišćenja'' organizma. Najjednostavniji način čišćenje organizma je svakako njegova hidratacija! Detox možemo započeti već ovog trena tako da pripazimo na dostatan unos tekućine u svoj organizam..

Pročitaj više
31 listopada, 2019
Pravilna prehrana kao naša svakodnevica

Kako se hraniti, što i koliko čega unositi u organizam, na što pripaziti, dopustite da Vas naučimo. Nedvojbeno je da se pravilnom prehranom može utjecati na mnoge bolesti budući da je hrana jedini čimbenik koji moramo uzimati svakodnevno, pritom imajući na umu da ''Jedemo da bismo živjeli a ne živimo da bismo jeli''. 

Pročitaj više
31 listopada, 2019
Zdravo i za svačiji novčanik

Zdravo i jeftino? Pitanje je koje zanima gotovo svakog od nas. U moru medija koji nas svakodnevno okružuju, bilo novine, bilo televizija, internet, radio stanice, okruženi smo raznim savjetima o zdravoj prehrani, raznim dijetama koje možda ponekad objeručke i prihvatimo, pogotovo u ovo post blagdansko doba kada smo već i sami svjesni činjenice da smo posljednjih dana zaista pretjerali ...

Pročitaj više
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram